Loading Događanja
  • Ovaj događaj je prošao.
21 veljača Četvrtak

Hit komediju ‘Dame biraju’ Alteatra Sarajevo!

21 veljače 2019, 19:00 - 21 veljače 2019, 21:00
Dom HV-a, Knin,

Nakon ogromnog uspjeha diljem regije komedija ALTEATRA Sarajevo DAME BIRAJU dolazi 21. veljače u Knin, u dvorani Doma HV-a. Ova predstava puni dvorane u svim gradovima Hrvatske – samo u Splitu i Zagrebu igrala je više od 20 puta gdje je rasprodana tjednima ranije a lista čekanja za nove izvedbe je do sada nezapamćena.

Ni jedna predstava do sada nije pobrala ovakvo oduševljenje mahom ženske publike ali nisu rijetki ni pripadnici jačeg spola koji uživaju u urnebesnom humoru ove komedije koji se proteže od početka do kraja.

Karte su u prodaji po cijeni od 70kn te ih možete kupiti u uredu turističke zajednice svakim radnim danom u vremenu od 7.00-15.00h

Riječ je o uprizorenju poznatog hita – Skidajte se do kraja – komedija koju je izvrsna ekipa sarajevskih glumaca dovela do savršenstva uz prepoznatljiv bosanski humor koji publiku nasmijava do suza.

Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.

Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanje glumaca “do kraja“ na opće zadovoljstvo publike. Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa a o popularnosti ove predstave u regiji govori i činjenica da je u tri godine svoga postojanja odigrana više od 200 puta a dvorane su rasprodane i po mjesec dana ranije. Fenomen ove predstave je taj što se gleda više puta.

Predstava čiju režiju potpisuje poznati kazališni redatelj Admir Glamočak dobila je brojne nagrade na kazališnim festivalima diljem regije.

Igraju: Nancy Abdel Sakhi, Enes Salković, Emir Fejzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Damir Kustura, Mirza Dervišić/Sanjin Arnautović / Scenografija i kostimografija: Lejla Hodžić

Detalji
Datum: 21.02.2019.
Vrijeme: 19:00 - 21:00
Cijena: 70kn
Lokacija
Mjesto: Dom HV-a
Adresa: Knin,
Organizator
Organizator: Grad Knin