Dani otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji

U prilogu prilažemo plakat i program Dana otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji. Grad Knin će predstaviti svoja iskustva u povlačenju sredstava iz Eu fondova, 10. svibnja 2017. godine od 10:00 do 12:00 sati u gradskoj vijećnici.

Ovim putem Vas obavještavamo da se Grad Knin pridružuje obilježavanju Dana otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji te da dana 10. svibnja 2017. godine s početkom u 10,00 sati u Gradskoj vijećnici organiziramo konferenciju za javnost pod nazivom: “Predstavljanje iskustava grada Knina u povlačenju EU sredstava”.

Cilj konferencije je zainteresiranoj javnosti predstaviti pozitivna iskustva aktivnih korisnika EU sredstava s područja grada Knina.
Svoja iskustva i projekte predstavit će Ekološka udruga Krka, Sveti Bartolomej te udruga Zvonimir, Pučko otvoreno učilište Knin, Turistička zajednica grada Knina i Veleučilište Marko Marulić.
Grad Knin i Komunalno poduzeće d.o.o. upoznat će javnost s IPA projektom čija je provedba još u tijeku.
Bit će predstavljen i projekt čija provedba je tek započela, a koji Grad Knin provodi u sklopu Programa inegralne fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije pilot područja malih gradova na ratom pogođenim područjima.
Kao preduvjet uspješne, zajedničke suradnje u provedbi ovog, za Knin vrlo važnog razvojnog projekta, zainteresiranoj javnosti će se predstaviti dosadašnji rezultati i naredne aktivnosti koje nas očekuju.

Po završetku konferencije, u periodu od 12,00 do 14,00 svi zaintresirani moći će posjetiti i uz stručno vodstvo obići prezentirane projekte Udruge invalida Sveti Bartolomej, Veleučilišta Marko Marulić te obići pročistač otpadnih voda koji je u završnoj fazi gradnje i opremanja.

 

Program, Europski tjedan

Save