Svečano otvoren deveti Sajam poslova u Šibensko – kninskoj županiji

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Šibenik danas je devetu godinu zaredom organizirao i svečano otvorio Sajam poslova u Šibensko – kninskoj županiji, u prostorijama TC Dalmare. Cilj Sajma poslova je povećanje mogućnosti zapošljavanja, dostupnosti i razmjene informacija, usklađivanja ponude i potražnje te stvaranja partnerskih odnosa među dionicima tržišta rada.

Sajam je namijenjen poslodavcima, nezaposlenim osobama, ostalim tražiteljima zaposlenja, studentima, učenicima i svima zainteresiranima za aktivno uključivanje na tržište rada, upoznavanje sa sadašnjom ponudom i potražnjom na području Šibensko – kninske županije, te mogućnostima zapošljavanja na razini europskog ekonomskog prostora i Švicarske.

Nezaposlene osobe, moći će se upoznati sa potražnjom za kadrovima na području Šibensko – kninske županije kao i  ostvariti osobni kontakt sa poslodavcima.

Sajam će biti otvoren u vremenu od 10 do 15 sati.

Ispred Grada Knina, kao jednog od donatora za organizaciju Sajma, svečanom otvorenju sajma nazočno je gradonačelnik Grada Knina g. Nikola Blažević, dipl.iur.