JAVNI POZIV za prijavu manifestacija u povodu svečanog obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 23. godišnjice VRO „Oluja”

Gradonačelnik Grada Knina na temelju članka 45. stavka 6. točke 33. Statuta Grada Knina („Službeni vjesnik Šibensko-kninske županije”, broj 7/09, 3/13 i 11/13 – pročišćeni tekst i ,,Službeno glasilo Grada Knina” broj 4/14 i 6/18-pročišćeni tekst), dana 3. srpnja 2018. godine, objavljuje

JAVNI POZIV

za prijavu manifestacija u povodu svečanog obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 23. godišnjice VRO „Oluja”

Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe (napose udruge, ustanove, trgovačka društva, športska društva, obrtnici, nositelji samostalnih djelatnosti i dr.) koje svojim djelovanjem doprinose kulturnom, edukativnom, umjetničkom, društvenom, športskom ili nekom drugom sličnom sadržaju (kao što su npr. izložbe, turniri, koncerti, gastro ponude, književne večeri, radionice, natjecanja, zabavni programi i drugo), da dostave popis događanja koja će organizirati u povodu svečanog obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 23. godišnjice VRO „Oluja”. Događaje je potrebno taksativno navesti u tabelarnom prikazu prema zadanom uzorku koji sadrži sljedeće podatke:

KALENDAR DOGADJANJA 2018, javni poziv.

Popunjenu tablicu potrebno je dostaviti najkasnije do 16. srpnja 2018. godine, i to:

  • u pisanom obliku na adresu Grad Knin, dr. Franje Tuđmana 2, 22 300 Knin, Upravni odjel za lokalnu samoupravu i društvene djelatnosti, s naznakom „za kalendar događanja povodom svečanog obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 23. godišnjice VRO „Oluja”
  • elektroničkom poštom na e-mail: lidija.curko@knin.hr i grad@knin.hr, s naznakom „za kalendar događanja povodom svečanog obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 23. godišnjice VRO „Oluja“.

Jedinstveni „Program svečanog obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 23. godišnjice VRO „Oluja” biti će objavljen na službenim internetskim stranicama Grada Knina i na drugi prikladan i široj javnosti lako dostupan način, a sve s ciljem kako bi sve brojniji posjetitelji našeg kraljevskog Grada Knina i njegove okolice ali i sami mještani ovog područja, na vrijeme imali pravodobne informacije o aktivnostima i događanjima u povodu obilježavanja ove proslave.