Božićni prijam gradonačelnika Grada Knina i predsjednice Gradskog vijeća

Božićni prijam gradonačelnika Grada Knina i predsjednice Gradskog vijeća

Dana 20. prosinca 2019. godine održan je svečani Božićni prijam gradonačelnika Grada Knina, dr. sc. Marka Jelića i predsjednice Gradskog vijeća, Vedrane Požar. Kao i prethodnih godina, na ovom prijmu su se okupili predstavnici društvenog, gospodarskog, političkog, obrazovnog i upravnog života Grada i Županije te je to bila prilika da se u neformalnoj atmosferi analizira godina.

Predsjednica Gradskog vijeća je zahvalila svima na suradnji, osobito vijećnicima Gradskog vijeća koji su konstruktivno sudjelovali u radu Vijeća i donošenju kvalitetnih odluka i zaželjela svima sretan Božić i uspješnu Novu godinu.

Gradonačelnik Jelić je izrazio zadovoljstvo postignutim u ovoj godini, posebno naglasivši da je najvažnije, povratak vjere građana u sebe i Grad kao instituciju te zajedništvo koje iskazujemo svakodnevno živeći i radeći na korist društva kojemu pripadamo i pobjeđujemo apatiju.

Upoznao je i o planovima za iduću godinu u kojoj se očekuju brojni projekti iz IP-a i nastavak izgradnje grada kao zajedničkog dobra.

U svoje ime, u ime svojih suradnika i građana Knina, zahvalio je svima onima koji su tijekom 2019. godine svojim radom, rezultatima, postignućima i uspjesima, pridonijeli pozitivnoj slici Knina.

Na kraju je istaknuo da je Božić vrijeme kada u našemu domu, u našim obiteljima, na radnim mjestima, u srcima, prevladava Božićna radost, mir i veselje, kada praštamo i kada se okupljamo te pozvao sve prisutne da, u duhu Božića, zajedništva, s nadom i vjerom u bolju budućnost svih nas i našega grada, zakoračimo u Novu 2020. godinu i nastavimo takvim koracima i radom.