Moje dijete i ja

Udruga za djecu i mlade “Čarobni svijet” Knin u četvrtak, 18. 6. u 18:00 sati organizira javni događaj “Moje dijete i ja”.

Mjesto održavanja je Mala sportska dvorana Saveza športova grada Knina, kod nogometnog igrališta.

Događaj se provodi u sklopu sveobuhvatnog Unicefovog projekta “Za bolji početak”, čiji je cilj uključivanje djece rane razvojne dobi u raznovrsne aktivnosti, a njihovim roditeljima pružanje podrške u izazovima odgoja u suvremenom društvu.

Udruga “Čarobni svijet” preuzela je svoj dio odgovornosti u zajednici organizirajući keativno-edukativne radionice za djecu i roditelje.Primjer radionice je recikliranje odjeće gdje su roditelji za svoje dijete izrađivali odjevne predmete koji će biti publici prikazani na modnoj reviji organiziranoj u sklopu najavljenog događaja.

Cilj događaja “Moje dijete i ja” je pokazati snagu i radost zajedničkog kvalitetnog provođenja vremena roditelja i njegovog djeteta.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Partneri u projektu su Grad Knin, Općina Biskupija i Udruga Zvonimir, pokrovitelji Generali osiguranje i ZAMP, medijski pokrovitelji Radio Knin i Radio Drniš.

Udruga znakovitog imena “Čarobni svijet” osnovana je 12. rujna 2013. g. sa željom da postane svijet igre i zabave, bogatog i poticajnog okruženje koje će podržati autentične aktivnosti djece, prirodni proces njihovog učenja i stupanje u različite socijalne interakcije.

U takvom ozračju promoviramo kvalitetne odnose djece, roditelja i ostalih odraslih u zajednici.