Održana akcija „Moje dijete i ja”

U Maloj sportskoj dvorani Saveza športova grada Knina u organizaciji udruge Čarobni svijet održana je akcija „Moje dijete i ja” na kojoj se okupilo preko 200 djece i odraslih.

Akciji su nazočili i predstavnici Gradske uprave Grada Knina, zamjenici gradonačelnice Nikola Blažević i Slaven Ivić i pročelnica za društvene djelatnosti Sanja Lozančić te predstavnici lokalnih udruga.

Akcija je dio sveobuhvatnog Unicefovog programa “Za bolji početak” čiji je cilj uključivanje djece rane razvojne dobi u raznovrsne aktivnosti, a njihovim roditeljima pružanje podrške u izazovima odgoja u suvremenom društvu.

U programu akcije bila su uključena djeca, korisnici Udruge i to kroz plesne točke. Vrhunac večeri bila je organizirana modna revija na kojoj su djeca i roditelji nosili reciklirane odjevne predmete, izrađene na prethodnim radionicama. Posebnim ovacijama pozdravljeni su tate koji su prošetali pistom. U završnom dijelu sve prisutne zabavljala je šibenska grupa Show Legende.

“Ovo je prekrasno, ovakvih akcija treba više u našem gradu”, bili su dojmovi prisutnih.

– Ponosni smo što smo organizatori ovako uspješne akcije, posebno jer smo povezali djecu i roditelje s područja općine Biskupija i grada Knina, upriličili im dobru zabavu i osjećaj važnosti u društvenoj zajednici. Zahvaljujemo svima koji su se odazvali i time našoj udruzi dali odgovornost daljnjeg promišljanja u organizaciji sličnih akcija – kazala je predsjednica udruge Čarobni svijet, Anita Ercegovac.