Održana biciklistička utrka “Mala nagrada Knina”

U nedjelju je u organizaciji BK Adrion Oros i auto škole Igana održana biciklistička utrka „Mala nagrada Knina“ i to u tri kategorije: predškolci, učenici prvog i drugog razreda te učenici trećeg i četvrtog razreda.

Utrka se vozila na igralištu OŠ Dr. Franje Tuđmana, a sudjelovalo je stotinjak natjecatelja.

U kategoriji predškolci djevojčice prvo mjesto i zlatnu medalju osvojila je Ivana Baričević, a srebro Andrea Amanović.

Kod predškolaca dječaka prvo mjesto i zlatnu medalju osvojio je Noa Tomić, srebro Ivano Grgić, a broncu Marko Šešo.

U kategoriji 1-2. razred djevojčice prvo mjesto i zlatnu medalju osvojila je Marina Petrović, srebro Ana Radaković, a broncu Ana Tošić.

U kategoriji 1-2. razred dječaci prvo mjesto i zlatnu medalju osvojio je Luka Slapić, srebro Fran Aleksić, a broncu Luka Josipović.

U najstarijoj kategoriji u kojoj su bile ucenice 3. i 4. razreda prvo mjesto i zlatnu medalju osvojila je Ivana Bošnjak, srebro Daniela Jelić, a broncu Lara Kardov.

U kategoriji 3. i 4. razreda kod dječaka prvo mjesto i zlatnu medalju osvojio je Leonardo Knežević, srebro Antonio Rajić, a broncu Anteo Paić.

Rekord staze od 42.37 sekundi postavila je devetogodišnja Ivana Bošnjak.

Sve sudionike, organizatore kao i ostale prisutne neposredno prije utrke pozdravila je gradonačelnica Grada Knina Josipa Rimac te je uručila natjecateljima prigodne darove. Organizatori su također pripremili darove i diplome svakom sudioniku utrke, a najspretniji i najbrži vozači i vozačice nagrađeni su medaljama.