Pokreni se! Sa ZvoniMirom, Gradovima Knin i Drniš, Općinama Kistanje i Biskupija i HZZ-om – Područni ured Šibenik

Pokreni se! Sa ZvoniMirom, Gradovima Knin i Drniš, Općinama Kistanje i Biskupija i HZZ-om – Područni ured Šibenik

U okviru natječaja „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“, udruga ZvoniMir je 26.03.2019. potpisala ugovor o dodjeli 581.354,70 kn bespovratnih sredstava za projekt pod nazivom „Pokreni se!“ koji je u potpunosti financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, a provoditi će se sljedećih 12 mjeseci.

Projektom ćemo u suradnji sa Ministarstvom rada i mirovinskog sustava te HZZ-a, nastojat potaknuti zapošljavanje teže zapošljivih skupina ljudi pružanjem individualne i direktne pomoći. Ona podrazumijeva razvijanje vještina traženja posla, pružanje pomoći pri pisanju zamolbi i životopisa, izradu individualnih karijernih planova, sudjelovanje na radionicama za razvoj socijalno-interpersonalnih vještina, te osiguravanje dodatne edukacije/prekvalifikacije koja bi pomogla u pronalaženju adekvatnog zaposlenja.

Projekt se provodi u partnerstvu sa Gradovima Knin i Drniš, Općinama Kistanje i Biskupija te će u skladu s tim u svakoj od jedinica biti postavljen tzv. Klub za zapošljavanje u kojem će se nezaposleni moći i obratiti za pomoć u pronalaženju posla.  

Ukoliko se želite uključiti na tržište rada, unaprijediti svoje vještine ili se dodatno educirati, javite se na kontakt brojeve: 022/662-554. 022/886-787 i 091/201-51-25 ili posjetite Klubove za zapošljavanje na sljedećim lokacijama:

Klub za zapošljavanje u Kninu na adresi Domagojeva 12, svaki radni dan od 09:00 do 14:00

Klub za zapošljavanje u Drnišu na adresi fra Andrije Kačića Miošića 6, svaki četvrtak od 08:30 do 12:00

Klub za zapošljavanje u Kistanjama na adresi dr.Franje Tuđmana 101, utorkom i četvrtkom od 08:00 do 13:00

Klub za zapošljavanje u Biskupiji će uskoro započeti sa svojim radom, a do tada se možete javiti u neki od gore navedenih Klubova.

Vidimo se u ZvoniMiru!