Poziv za isticanje hrvatskih zastava

U povodu obilježavanja proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 21. godišnjice VRO „Oluja“ u Kninu 5. kolovoza 2016. godine, gradonačelnik Grada Knina Nikola Blažević poziva građane i sve javne ustanove, tvrtke i institucije da na svojim objektima istaknu hrvatske zastave i tako daju svoj doprinos dostojanstvenom obilježavanju 5. kolovoza, dana kojega slavimo u čast svim hrvatskim braniteljima, članovima obitelji poginulih i umrlih hrvatskih branitelja i svim hrvatskim domoljubima, kao i svima onima koji su na bilo koji način zaslužni što danas imamo slobodnu i nezavisnu Hrvatsku državu.

U znak sjećanja na one koji su dali živote za slobodnu i nezavisnu Hrvatsku, posebno slobodan grad Knin, na simboličan način ćemo pokazati da se s ponosom sjećamo 5. kolovoza 1995. godine – dana ponosa i slave, zajedništva i žarkog domoljublja, dana u kojem je hrvatski narod pokazao odlučnost, zajedništvo, hrabrost i solidarnost.

Budite dio ove velike svečanosti ističući hrvatske zastave na vašim objektima kako na sam dan 5. kolovoza 2016. godine, tako i u danima koji prethode tom značajnom datumu.