Prvaci Hrvatske u odbojci na pijesku Plazma Sportskih igara mladih

Mladi sportaši iz cijele Hrvatske natječu se na državnoj završnici Plazma sportskih igara mladih u Splitu do 11. kolovoza.

Nedjelja na državnoj završnici Plazma Sportskih igara mladih bila je rezervirana za odbojkaše i odbojkašice na pijesku u kategoriji 2003. godište i mlađi.

Na prekrasnom terenu hotela Le Meridien Lav ekipe su se borile za titule državnih prvaka, ali i za finale jer su plasman na međunarodnu završnicu osigurale zlatne i srebrne ekipe iz obje kategorije.

Poredak djevojke

  1. OK Plavi, Peklenica (Klara Škvorc i Iva Hranilović)
  2. Karikature, Slavonski Brod (Inga Rukovanjski i Petra Mrak)
  3. Dobre Purice, Slavonski Brod (Lana Dimitarević i Lorena Matanović) i KOP Retfala, Osijek  (Sara Miler i Ružica Dugandžić)

Dječaci:

  1. Cvanjo, Sisak ( Gabrijel Cvanciger i Ivan Šarar)
  2. Leptirići ,Zagreb, ( Josip Zadro i Mario Jurković)
  3. Moša, Osijek (Davor Šmital i Hihael Krpan) i JIB, Daruvar (Jav Štefanec i Filip Bubnjić)

Svi natjecatelji su žustro navijali jedni za druge, a nakon turnira svi su zajedno potražili zalsluženo osvježenje u moru.

Nakon odbojke na pijesku slijedi dan pauze između natjecanja, a već u utorak na red dolaze nogometaši (2007. godište) i Hrvatska pošta Cup u tenisu. Nakon njih slijede još: HEP turnir u rukometu, stolni tenis i Kinder turnir u košarci od 9. Do 11. kolovoza.

Sve najbolje od Plazma Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranici: “Sportske igre mladih”: https://www.facebook.com/sportske.igre.mladih/

i instagramu: igremladih_hr:  https://www.instagram.com/igremladih_hr/