„Mi smo taj svijet“-moto tjedna

Grad Knin i DV „Cvrčak“ jučer, 5.10. su organizirali  središnji događaj povodom Međunarodnog tjedna djeteta na Trgu Ante Starčevića. Brojne radionice posjetilo je 250 djece i 100-ak odraslih. Početak programa otvorila su djeca iz DV „Cvrcak“ s pjesmom “Sve je lijepo kad si dijete”. Djeca su pozvala gradonačelnika Nikolu Blaževića da otvori druženje. Gradonačelnik je zaželio da nam grad bude sretan i veseo kao sto je danas u društvu djece.
Po završetku radionica Golden Royal Bend razveselio je sve prisutne pjesmom, ali i čestitkom svim odgojiteljima, učiteljima povodom njihovog dana, uz rečenicu „Hvala što postojite“.

Danas se i opet potvrdilo da je grad Knin grad djece i da ima brojne odrasle koji brinu da njihov život u zajednici bude bogat i radostan. Ovim putem u ime organizatora posebno hvala svim sudionicima radionica koji su uz DV „Cvrčak“ ponudili zanimljive sadržaje za djecu; GDCK Knin, UOSI “Sv. Bartolomej“, Udruga „Čarobni svijet“, DFA „Zvončići“, Eko udruga „Krka“, Tae kwon do „Olympic“ Knin  te OŠ Domovinske zahvalnosti što su dolaskom sedam razrednih odjeljenja i njihovih učiteljica podržali zajedničko druženje.