Sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite vrijedne nagrade!

Sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite vrijedne nagrade!

Drage sugrađanke i sugrađani,
Pozivamo Vas na sudjelovanje u nagradnom natječaju u osmišljavanju naziva budućeg Poduzetničkog centra u Kninu!

Grad Knin je u partnerstvu sa Lokalnom razvojnom agencijom Matica krenuo u realizaciju najvećeg pojedinačnog ulaganja u poduzetničku infrastrukturu na našem području. Riječ je o jednom od najvažnijih projekata za razvoj gospodarstva grada Knina kroz kojim će se obnoviti bivša tvornica „Kninjanka“ u Poslovnoj zoni Preparandija i prenamijeniti u Poduzetnički centar.

Obzirom da je riječ o za cijelu zajednicu iznimno značajnom projektu, ovim pozivom želja nam je uključiti i zajednicu u kreiranje naziva Poduzetničkog centra.

Pobjednik ovog natječaja bit će onaj naziv koji će na pamtljiv i kreativan način najbolje odražavati i predstavljati svrhu Centra.

Nagradni natječaj otvoren je do utorka, 25. svibnja 2021. godine, a mogu sudjelovati svi građani sa područja grada Knina.
Po završetku nagradnog natječaja odabrat će se 3 najkreativnije ideje, između kojih će se odabrati pobjednički naziv Centra.

Nagrade koje možete osvojiti su:
1.      Nagrada – večera za 2 osobe u restoranu na Tvrđavi
2.     Nagrada – paket Vinarije Burnum
3.     Nagrada – poklon paket Viktoria Naturally

Da biste sudjelovali u natječaju, svoje prijedloge zajedno sa Vašim podacima (ime i prezime, kontakt broj) pošaljite putem:
– Facebook stranice – https://www.facebook.com/GradKninSluzbena,
– e-maila: antonija.jazvic@knin.hr ili
– sms poruke na broj 091/336-3026

Dobitnike nagrade objavit ćemo do 28. svibnja 2021. godine na mrežnim stranicama Grada kao i na našoj Facebook stranici.

Veselimo se Vašim idejama!