Vikend na Marunuši

Vikend na Marunuši

Ovaj vikend, od 20. do 21. lipnja, na kninsku Marunušu, tik uz predivnu rijeku Krku i podno velebne kninske tvrđave, stiže zabava za cijelu obitelj u nezaboravnoj sportskoj igraonici na otvorenom. Sportsko-zabavni park na preko 1000 m2 sa najsuvremenijim napuhanacima koji još nisu viđeni na našim prostorima. Veliki nogometni pikado, interaktivni napuhanci, bejzbol, streljana i još mnogo zanimljivih i privlačnih napuhanaca. Dođite i uživajte sa svojim najmlađima u nezaboravnoj obiteljskoj zabavi!

Sve veća užurbanost i nedostatak vremena rezultirali su sve većim socijalnim udaljavanjem, kako nas odraslih, tako i mlađih naraštaja. PagoLand je posebno kreiran obrazovno-zabavno-rekreativan program; koncept koji za cilj osim zabave ima i cilj zbližavanja djece i roditelja, potiče na kreativan boravak izvan zatvorenog prostora, čini odmak od tehnološke zabave, odnosno smanjuje vrijeme provedeno na elektronskim igricama, tabletima, mobitelima…

Primarni naglasak stavlja se na djecu, s čijom aktivacijom se nastoje aktivirati i roditelje, koji od statičnog promatranja svoje djece prilikom igranja, postaju i sami sudionici igre unutar PagoLand igraonice.  Rezultat ovog koncepta jest kvalitetnija komunikacija, stvaranje toplog obiteljskog ozračja, dobrih odnosa, odnosno obiteljske kohezije u trenutku zajedničkog druženja i igre.

Ulaz je slobodan, ali ograničen i kontroliran. U slučaju popunjenosti kapaciteta parka, potrebno je pričekati izlazak korisnika. Rotacija je zamišljena svakih 30 minuta. Radno vrijeme parka je od 10:00 do 20:00 sati, uz pauzu od 14:00 do 15:00 sati.

Pagoland igraonica na otvorenom za djecu i odrasle je mjesto gdje godine, fizička spremnost i različitosti nisu važni. Idealan tip aktivnosti za cijele obitelji i sve druge željne zabave i natjecanja.

NAPOMENA ZA PARKING:

S obzirom na manji, ograničen broj parkirnih mjesta, potičemo sve da, ako je moguće, dođu pješke do Marunuše uz Krku ili da parkiraju kod Dinarinog igrališta, na adresi, Fra Filipa Grabovca 5.

Više info: www.pagoland.hr

Video: https://www.youtube.com/watch?v=XJxqMeDZeKA

Facebook događanje: https://www.facebook.com/events/3954881034554292