Još sutra (srijeda) Dani otvorenih vrata na Pučkom učilištu

Još sutra (srijeda) od 9 do 14 sati održavaju se Dani otvorenih vrata na Pučkom otvorenom učilištu u Kninu, a u okviru obilježavanja 9. Tjedna cjeloživotnog učenja.

Zainteresiranim građanima pružit će se dodatne informacije o programima koje POU Knin provodi te informacije o uvjetima upisa i načinu izvođenja nastave.

POU Knin će kroz ovaj susret s građanima dobiti povratnu informaciju o koji programi su najzanimljiviji za potencijalne buduće polaznike, uključujući i programe koji se još ne provode.

Bit će organizirane i radionice za nezaposlene i to od 10 do 12 sati u informatičkom kabinetu Pučkog učilišta, a teme će biti pisanje dobrog životopisa i zamolbe za posao te načini pronalaženja posla.

U okviru obilježavanja 9. Tjedna cjeloživotnog učenja u četvrtak u 17 sati bit će otvorena izložba slika „Kninu s ljubavlju“. Riječ je o slikama darovanim gradu Kninu u povodu obilježavanja 20 godina VRO Oluja. Slike nisu ranije bile izlagane, a izložba će za posjetitelje biti otvorena do 7. listopada.