Humanitarna akcija “Najbrži Kninjanin/ka”

Tradicionalna utrka koju organizira Atletski klub “Sv. Ante” Knin, koja se ove godine trebala održati u subotu, 23. travnja, u 18:00 sati, na igralištu NK Dinara, u sklopu humanitarne akcije “Čarobni svijet za kninsku kraljicu sportova”, odgođena je zbog kiše, s napomenom da je ipak za najmlađe građane Knina, u maloj dvorani Saveza sportova grada Knina održana utrka za predškolsku dob.

Najbrži predškolski trkači nagrađeni su zahvalnicama, koje je uručio gradonačelnik Grada Knina Nikola Blažević, a uz gradonačelnika, manifestaciji su nazočili zamjenik gradonačelnika Slaven Ivić, direktor trgovačkog društva Čistoća i zelenilo d.o.o. Knin Miroslav Zorić, te brojni drugi kninjani.

Podsjetimo, riječ je o humanitarnoj akcija traje od 15. ožujka do 15. lipnja 2016. godine. Primarni cilj akcije je stvaranje jednakih uvjeta za kninske atletičare koji godinama postižu vrhunske rezultate u neadekvatnim uvjetima. Dugoročni cilj je stvaranje uvjeta za bavljenjem sportom budućih generacija te stvaranje uvjeta za organizaciju atletskih natjecanja kroz koje bi ujedno promovirali i grad Knin. Broj računa na koji možete dati svoj doprinos akciji je: IBAN HR0423300031559089070. Svaki, pa i najmanji iznos pomiče ljestvicu bliže cilju i konačnom uspjehu akcije.