POZIV POLJOPRIVREDNICIMA GRADA KNINA, POSEBNO PREDSTAVNICIMA OPG-A NA SASTANAK S GĐOM. MARIJANOM PETIR, NA TEMU: POLJOPRIVREDE

Gradonačelnik Grada Knina, dr.sc. Marko Jelić, u suorganizaciji s g. Jerkom Rošinom, dipl.ing.agh., poziva sve zainteresirane predstavnike privatnog sektora iz djelatnosti poljoprivrede, posebno predstavnike OPG-ova, da dana  20. travnja 2018. godine, s početkom  u 12:00 sati, u Kninu, nazoče sastanku s gđom. Marijanom Petir, zastupnicom u Europskom parlamentu, koji će se održati na temu potencijala koje za razvoj poljoprivrede imaju grad Knin i okolica, načinima na koje bi iste trebalo iskoristiti u svrhu poboljšanja poljoprivredne proizvodnje, postizanja konkurentnosti na tržištu, te prvenstveno dobivanja  svih potrebnih informacije o mogućnostima razvoja poljoprivrede.

Prednje navedeni sastanak  prigoda je za prezentaciju lokalnih problema, ali i ambicija, te za dobivanje kompetentnih odgovora o mogućim očekivanjima u odnosima s EU.

Radi rezervacije adekvatne dvorane za održavanje prednje navedenog sastanka potrebno je što prije, a najkasnije zaključno do 18. travnja 2018.godine, do 15:00 sati potvrditi dolazak, na predmetni sastanak, na mail: grad@knin.hr ili na telefon 022/664-411 (gđa. Brankica Cigić).

 

GRADONAČELNIK

dr.sc. Marko Jelić