Dislokacija spremnika za odlaganje komunalnog otpada povodom obilježavanja 23. obljetnice VRO “OLUJA”

Poštovane građanke i građani grada Knina

Prigodom obilježavanja Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, te  23. obljetnice vojno-redarstvene operacije “OLUJA” , poduzeće Čistoća i zelenilo d.o.o. Knin, u kordinaciji s MUP-om, odnosno Policijskom postajom Knin, će u nedjelju, 05.08.2017.g. od 03:00 sata ujutro vršiti izmještaj (dislociranje) spremnika za odlaganje komunalnog  i ostalih vrsta otpada (spremnici zapremine 1100 litara i spremnici zapremine 5 m3) u određenim dijelovima (ulicama) grada Knina.

Ovim putem molimo naše sugrađane da u dijelovima grada, gdje spremnici (kontejneri) budu izmješteni, prikupljeni komunalni otpad, kao i druge vrste otpada (papir, staklo, plastika….), odlažu privremeno u zatvorenim vrećama za otpad u svojim dvorištima ili u suterene zgrada, a po povratku spremnika (kontejnera) na njihove ustaljene lokacije, da isti otpad odlože u spremnike (kontejnere)

Spremnici (kontejneri) koji budu izmješteni biti će vraćeni na svoje lokacije u noći sa 05.08.2017.g. na 06.08.2017.g. (nedjelja/ponedjeljak) u ranojutarnjim satima, te će se uspostaviti njihovo redovito pražnjenje i odvoz.

            U navedenom periodu strogo se zabranjuje odlaganje otpada na mjesta odakle su izmaknuti kontejneri, na nogostupima, zelenim površinama, ili bilo kojim javnim i/ili drugim površinama!!!

            Molimo Vas za razumijevanje i strpljenje, te se nadamo uspješnoj suradnji s našim sugrađanima, kao što je bio i slučaj do sada, a ujedno svim stanovnicima grada Knina čestitamo Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

S poštovanjem,

 

Direktor:

Ivana Jelić, bacc.oec.