Dječji tjedan završen radionicama koje su okupile 170 djece

Događanja u povodu međunarodnog tjedna djeteta koja je proteklog tjedna u Kninu organizirala udruga Čarobni svijet završena su radionicama na trgu Ante Starčevića koje su okupile oko 170 djece i njihovih roditelja.

Radionice su održali udruga Sv. Bartolomej, Gradsko društvo CK Knin i NP Krka. Bili su tu i Tradicijski kutak Zvončića, Frizerski kutak, Kutak manikure i Kreativni kutak Čarobnog svijeta.

Sudjelovanje velikog broja djece je izniman uspjeh i pokazatelj da u Kninu ima kvalitetnih sadržaja za djecu i njihove roditelje. Mnogobrojni posjetitelji akciju su popratili riječima: “Pun pogodak za naš grad”, a organizatori se zahvaljuju svima koji su pomogli u ostvarenju aktivnosti u povodu međunarodnog tjedna djeteta
– Udruga “Čarobni svijet” zahvaljuje roditeljima, predstavnicima Grada Knina koji su popratili sva događanja kroz cijeli tjedan, suorganizatorima i suradnicima, sponzorima, donatorima i medijskim pokroviteljima jer su zajednički omogućili realizaciju novih akcija koje su korisne i bitne za razvoj i odgoj djece u gradu Kninu – zahvalila se predsjednica udruge Čarobni svijet Anita Ercegovac.