Gradonačelnica sa suradnicima obišla gradilišta u Kninu

Gradonačelnica Grada Knina Josipa Rimac sa svojim zamjenicima Nikolom Blaževićem i Slavenom Ivićem te pročelnicima i suradnicima obišla je gradilišta u Kninu kao i lokacije na kojima se planiraju novi projekti..

 
Čelnici grada obišli Trg Oluje, novu crkvu GVHKZ, Senjak (zgrada, pristupna cesta, stari objekti i hangari), Tomislavovu ulicu, groblje, Preparandiju, studentski dom, Marunušu i Svačićevu ulicu, odnosno tvrđavu.

Što se Trga Oluje tiče ideja je da se izradi projektni zadatak za uređenje parka ispred zgrada na brojevima 18 i 20 te projekt uređenja kolnika i nogostupa od kružnog toka do križanja Tomislavove i ulice IV. Gardijske brigade uključujući i sanaciju vodovodne i kanalizacijske mreže na tom potezu.

 
Novost vezana za studentski dom je da je Ministarstvo regionalnog razvoja raspisalo natječaj za izvođača koji će nastaviti radove.
U vezi Preparandije, započet će radovi na doasfaltiranju, uređenju nogostupa i postavljanju javne rasvjete.
Čelnici Grada bili su i na Marunuši koja će uskoro biti uređivana, a prethodnica toga je idejni projekt uređenja koji je izrađen.
 
Današnje obilaženje grada završeno je na tvrđavi. Vijest je da je potpisan ugovor s izvođačem radova na izgradnji stalnog muzejskog postava Oluja ’95.
?;
?;
?;
?;
?;
?;