Izaslanstvo Grada Knina na čelu s Josipom Rimac, u subotu, 27. lipnja 2015. godine, posjetilo je prijateljski Tomislavgrad kako bi popratilo 2. reviju tradicijske odjeće i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske.

Manifestacija je održana u tomislavgradskoj športskoj dvorani. U izboru je sudjelovalo 29 kandidatkinja iz 21 države. Najljepšom Hrvaticom u narodnoj nošnji proglašena je Nikoleta Mariana Lasić iz Rumunjske.

Reviju i izbor organizirala je Udruga Stećak u suradnji s Hrvatskom maticom iseljenika. Cilj ovog okupljanja je povezivanje Hrvata te promicanje zajedničke tradicijske kulture, upoznavanje i pružanje potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini, posebice u jačanju i očuvanju nacionalnoga i kulturnoga identiteta.

Kandidatkinje su dan prije izbora posjetile Knin i obišli kninsku tvrđavu, upoznavši se s nacionalnom i kulturnom baštinom hrvatskog kraljevskog grada Knina.

Domaćin tomislavgradske manifestacije bio je načelnik općine Ivan Vukadin, a reviji su nazočili brojni uglednici iz javnog života u Bosni i Hercegovini na čelu sa dr. Draganom Čovićem, članom predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednikom HDZ BiH.

U izaslanstvu Grada Knina, osim gradonačelnice Josipe Rimac, bili su predsjednik Gradskog vijeća Grada Knina Marinko Tokmakčija, zamjenik gradonačelnice Nikola Blažević te u ime Šibensko-kninske županije zamjenik župana Tomislav Vrdoljak.