Obavijest o dislokaciji spremnika za otpad za vrijeme obilježavanja “Oluje”

Obavijest o dislokaciji spremnika za otpad za vrijeme obilježavanja “Oluje”

Poštovani korisnici usluga Čistoće i zelenila d.o.o. Knin,

Prigodom obilježavanja Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, te 26. obljetnice vojno-redarstvene operacije “OLUJA” , poduzeće Čistoća i zelenilo d.o.o. Knin, u kordinaciji s MUP-om, odnosno Policijskom postajom Knin, će u utorak, 03.08.2021. i u srijedu 04.08.2021.g. vršiti izmještaj (dislociranje) spremnika za odlaganje komunalnog  i ostalih vrsta otpada (spremnici zapremine 1100 litara) u određenim dijelovima (ulicama) grada Knina.

Ovim putem molimo naše sugrađane da u dijelovima grada, gdje spremnici (kontejneri) budu izmješteni, prikupljeni komunalni otpad, kao i druge vrste otpada (papir, staklo, plastika….), odlažu privremeno u zatvorenim vrećama za otpad u svojim dvorištima ili u suterene zgrada, a po povratku spremnika (kontejnera) na njihove ustaljene lokacije, da isti otpad odlože u spremnike (kontejnere).

Spremnici (kontejneri) koji budu izmješteni, biti će vraćeni na „svoje“ lokacije 06.08.2021.g. (petak) u ranojutarnjim satima, te će se uspostaviti njihovo redovito pražnjenje i odvoz.

U navedenom periodu strogo se zabranjuje odlaganje otpada na mjesta odakle su izmaknuti kontejneri, na nogostupima, zelenim površinama, ili bilo kojim javnim i/ili drugim površinama!!!

Molimo Vas za razumijevanje i strpljenje, te se nadamo uspješnoj suradnji s našim sugrađanima, kao što je bio i slučaj do sada.

S poštovanjem,

Direktor:
Ivan Mesić