Održan svečani Božićni prijem u Gradskoj vijećnici

Predsjednica Gradskog vijeća Vedrana Požar i gradonačelnik Marko Jelić upriličili su u petak 22. prosinca 2017. godine u Gradskoj vijećnici svečani Božićni prijem za sve aktivne članove javnog života kninske zajednice.

– Na samom smo isteku ove naporne i duge, ali i uspješne godine. Velika mi je čast što sam predsjednica Gradskog vijeća koje u ovom sazivu pokazuje iznimnu demokratsku svijest i odgovornost te se zahvaljujem svim vijećnicima na aktivnim, žustrim i korisnim raspravama koje za cilj imaju napredak grada i njegovih građana. Sretna sam i što u ovom sazivu Gradskog vijeća sjede doktori znanosti. Zahvaljujem se svima vama koji sustavno radite kroz gradske i državne ustanove te organizacije civilnog društva na boljitku i razvoju našega grada – kazala je u pozdravnom govoru predsjednica Gradskog vijeća Vedrana Požar koja je bila domaćin prijema zajedno s gradonačelnikom Markom Jelićem koji se također obratio uzvanicima.

– Protekla godina je bila naporna za sve nas, ali je pokazala jedan napredak u svim sferama društva. Sve se počelo pomicati na bolje. Nakon izborne godine je bitno naglasiti da smo postigli koheziju, da odjednom počinjemo kao društvo i zajednica uviđati zajedničke interese i zajedničke ciljeve, a nekakve potencijalne ideološke prepreke smo na nekakav način i prevladali. Nadam se da će iduća godina biti još bolja, da ćemo biti još konstruktivniji te da ćemo graditi svijet oko nas na ponos naših predaka, ali prije svega na ponos naših potomaka – istaknuo je gradonačelnik Jelić te se zahvalio svojim prethodnicima, ali i svim sudionicima društvenoga života kninske zajednice.

 

Izvor: Huknet.hr

Foto: Grad Knin