Održana Olimpijada dječjih vrtića

Na nogometnom stadionu NK DINARA održan je 16-i Olimpijski festival dječjih vrtića Grada Knina.

Na Olimpijadi su sudjelovala djeca iz područnih odjeljenja Maslačak, Tratinčica i Visibaba te iz središnjeg odjeljenja Cvrčak. Poput svih prijašnjih natjecanja malih olimpijaca i ovo je zdušno bodrila mnogobrojna publika sastavljena od članova obitelji i prijatelja. Poput svakog pravog olimpijskog dođanja i 16-i olimpijski festival dječjih vrtića Grada Knina započeo je mimohodom. Olimpijski plamen zapalio je atletičar Atletskog kluba „sv. Ante“ Knin Marko Čeko, dok je čitanje zakletve pripalo Katarini Komarici također iz Atletskog kluba “sv. Ante” Knin.

Olimpijada je održana u pet disciplina: nogomet, skok u dalj, štafeta, trčanje na 60m i bacanje loptice u dalj. Sveukupni pobjednici ove godine bili su: 1. Cvrčak, 2. Maslačak, 3. Visibaba i 4. Tratinčica.

U ime Grada Knina nazočili su gradonačelnik Nikola Blažević, koji je ujedno otvorio natjecanje, zamjenik gradonačelnika Slaven Ivić, predstavnici gradskih institucija, dok je Šibensko-kninsku županiju predstavljao zamjenik župana Tomislav Vrdoljak.