POČINJU RADOVI NA UREĐENJU NOVOG VRTIĆA U KNINU

POČINJU RADOVI NA UREĐENJU NOVOG VRTIĆA U KNINU

Grad Knin s ponosom objavljuje početak radova na uređenju novog dječjeg vrtića! Nakon temeljitog postupka javne nabave radova i pažljivog odabira, s veseljem najavljujemo potpisivanje ugovora o izvođenju radova s izvođačem  Agrad projekt d.o.o. iz Šibenika.

Ukupna vrijednost ovog izuzetnog projekta iznosi 728.990,24 eura bez PDV-a, pri čemu značajan dio sredstava, 458.692,00 eura, osigurava Europska unija iz Mehanizma za oporavak i otpornost.

Cilj projekta “Rekonstrukcija i opremanje objekta druge namjene u područni objekt dječjeg vrtića u Kninu”, NPOO.C3.1.R1-I1.02.0098, je ulaganje u rekonstrukciju i opremanje neiskorištenog i napuštenog objekta u vlasništvu Grada Knina radi njegove prenamjene u područni objekt dječjega vrtića. Ovim projektom osigurat će se  infrastrukturni i materijalni kapaciteti za poboljšanje dostupnosti usluge ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

U sklopu objekta bit će uređena četiri dnevna boravka, od kojih će tri biti namijenjena jasličkim skupinama, a jedan vrtićkoj skupini. Time će se stvoriti dodatnih 56 mjesta za djecu predškolske dobi kojima već nedostaje mjesta u postojećim predškolskim ustanovama na području grada Knina. Rok za završetak radova je šest mjeseci od uvođenja izvođača u posao.

Svečano potpisivanju ugovora o izvođenju radova održati će se u ponedjeljak, 29. travnja 2024. godine, s početkom u 11:00 sati u gradskoj vijećnici Grada Knina.