Poziv na provjeru znanja i sposobnosti kandidata

Poziv na provjeru znanja i sposobnosti kandidata

Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja upućuje

POZIV
na provjeru znanja i sposobnosti kandidata

Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja za prijam u službu vježbenika za obavljanje vježbeničke prakse i osposobljavanje za obavljanje poslova radnog mjesta stručni suradnik za odnose s javnošću i protokol u Upravni odjel za lokalnu samoupravu i društvene djelatnosti Grada Knina (objavljen u „Narodnim novinama“ broj 5/21), utvrdilo je da formalne uvjete iz natječaja ispunjavaju kandidatkinje: Antonija Jazvić, Krešimira Zelić i Antonia Vukušić i da iste mogu pristupiti prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti kandidata.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti održati će se dana 11. veljače 2021. godine (četvrtak),  u 10.00 sati u gradskoj upravi Grada Knina, ulica dr. Franje Tuđmana 2, prvi kat.

Pozivaju se naprijed imenovane kandidatkinje da pristupe prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti, koja će se obaviti putem pisanog testiranja, provjere praktičnog rada na računalu te intervjua, uz obvezno pridržavanje mjera propisanih u cilju sprečavanja širenja epidemije bolesti koronavirusa COVID-19.