Prijem za predstavnike BK „Knin”

Prijem za predstavnike BK „Knin”

U povodu izvrsnih rezultata ostvarenih na juniorskom Prvenstvu Hrvatske, koje se održalo u svibnju u Kutini, gradonačelnik Marijo Ćaćić srdačno je primio mladog boksača Marija Nakića te njegove trenere Igora Homu i Viktora Homu u prostorijama Gradske uprave.

Mario Nakić, ponos BK „Knin”, osvojio je titulu juniorskog prvaka Hrvatske u boksu, potvrđujući tako svoj iznimni talent i predanost sportu, te ponovno potvrdio titulu koju je osvojio prošle godine. Mario Nakić zasluženo je osvojio zlato na Prvenstvu Hrvatske u boksu u konkurenciji seniora, U22 i juniora u Kutini. Odmah nakon osvajanja titule, započeo je s pripremama za nastup na Prvenstvu Europe.

Gradonačelnik Marijo Ćaćić izrazio je iskrene čestitke Mariju Nakiću, Igoru Homi i Viktoru Homi na njihovom nevjerojatnom uspjehu. Istaknuo je njihovu iznimnu predanost, rad i žrtvu koju su uložili kako bi postigli ove izvanredne rezultate, čime su promicali svoj klub i grad Knin.

U ime Grada Knina i svoje osobno, gradonačelnik Marijo Ćaćić srdačno im je zaželio mnogo uspjeha u daljnjim natjecanjima te neka ih prati sreća i inspiracija u svim budućim sportskim izazovima. Njihov primjer istinske predanosti i sportskog duha nadahnjuje sve nas i predstavlja uzor mladim generacijama sportaša.