Svečanost u Pučkom otvorenom učilištu povodom završetka programa osposobljavanja za poslove oblikovanja dekorativnih predmeta od gline

Dana 24. svibnja 2016. godine, u Pučkom otvorenom učilištu Knin upriličena je prigodna svečanost povodom završetka programa osposobljavanja skupine polaznika za poslove ”oblikovanja dekorativnih predmeta od gline” i uručenja Uvjerenja o osposobljavanju.

Svečanosti su, pored polaznika i djelatnika Učilišta, nazočili i zamjenik župana Šibensko-kninske županije Tomislav Vrdoljak, kninski gradonačelnik Nikola Blažević sa zamjenikom Slavenom Ivićem, direktorica Turističke zajednice Grada Knina Matea Lozančić te predstavnici Udruge ”Sveti Bartolomej”.

Ravnatelj Mato Milanović pozdravio je nazočne, zahvalio Šibensko-kninskoj županiji koja je za ovaj program Učilištu pružila financijsku potporu te Gradu Kninu koji kao osnivač Učilišta podupire sve njegove projekte. Naglasio je da su polaznici/ce pokazali veliku ozbiljnost i želju da ovaj program urodi plodom. Posebno je naglasio ulogu voditeljice programa profesorice Tatjane Jadrić.

Pored toga, ravnatelj je istaknuo da su završetkom ovog programa stvoreni dodatni ljudski potencijali koje lokalna zajednica u budućnosti treba i može iskoristiti u cilju poboljšanja ponude suvenira i drugih dekorativnih predmeta.

Polaznike/ce i nazočne goste pozdravili su i gradonačelnik Nikola Blažević i dožupan Tomislav Vrdoljak.IMG_0544 IMG_0546 IMG_0561