Vijeće udruga grada Knina održalo Dan otvorenih vrata udruga

U organizaciji Vijeća udruga Grada Knina i Udruge ZvoniMir održan je Sajam udruga grada Knina. Sajam je održan u sklopu Dana otvorenih vrata udruga (DOVU). Zbog loših vremenskih prilika Sajam je, umjesto na Trgu Ante Starčevića, održan unutar Željezničkog kolodvora u Kninu.

Na Sajmu je sudjelovao veliki broj udruga s područja Grada Knina: Biciklistički klub Adrion Oros, Ekološka udruga Krka, Udruga invalida Sv. Bartolomej, Grabarje, Gradsko društvo Crvenog križa Knin, Udruga za djecu i mladež „Čarobni svijet“, Liga protiv raka Knin, KUD Kralj Zvonimir Knin, Udruga Kninska bojna, HGSS Šibenik, Sportsko rekreativna udruga Kretanjem do zdravlja i mnoge druge. Sajmu je nazočilo i nekoliko udruga s područja Grada Drniša. Udruge su postavile svoje štandove i predstavile svaka svoj rad putem pisanih info materijala. Članovi KUD-a Zvonimir bili su posebna atrakcija u srednjovjekovnim kostimima s programom kojim su najavili događanja u sklopu obilježavanja Zvonimirovih dana.

U sklopu Sajma podržana je akcija udruge Čarobni svijet za Atletski kluba Sv. Ante, priklupljanjem sredstava za humanitarnu akciju za izgradnju atletske staze u Kninu. Grad Knin podržao je održavanje Sajma nazočnošću gradonačelnika Nikole Blaževića i njegova zamjenika Slavena Ivića, a na Sajmu je bio i zamjenik župana Šibensko-kninske županije Tomislav Vrdoljak.

IMG_0535 IMG_0536 IMG_0515 IMG_0529