Upozorenje građanima grada Knina: Očekuje se veliko nevrijeme

PREDMET: Upozorenje građanima grada Knina: Očekuje se veliko nevrijeme

 

Na temelju najavljenih vremenskih prognoza od strane Hrvatskog hidrometeorološkog zavoda, upozorava se javnost grada Knina na potencijalnu opasnost zbog najavljenih vremenskih neprilika u narednih nekoliko dana.

Prema prognozi očekuje se nestabilno vrijeme, koje će obilovati kišom, snijegom i jakim udarima bure, uslijed čega bi moglo doći do eventualnih ozbiljnih šteta i neželjenih posljedica po građanstvo i materijalna dobra, na području grada Knina.

Upozoravaju se svi građani, a naročito građani na područjima gdje su tokom proteklih godina evidentirane materijalne štete, da su u obvezi, u skladu sa svojim mogućnostima, poduzeti sve neophodne mjere radi zaštite života i materijalnih dobara, kako bi se umanjile, te eventualno spriječile veće neželjene posljedice uslijed najavljenog nevremena. Posebnu pozornost skrećemo svim pravnim i fizičkim osobama da su dužne vršiti čišćenje i uklanjanje snijega s pločnika, te posipanje površina ispred individualnih i stambenih objekata u svom vlasništvu.

Ujedno se mole sve osobe s zdravstvenim teškoćama, te stari i nemoćni da na vrijeme i u dovoljnim količinama osiguraju sve potrebno, naročito lijekove i zdravstvena pomagala, a u cilju izbjegavanja izloženosti posljedicama nevremena.

Također, ovom prilikom obavještavamo građanstvo da će sve službe biti u pripravnosti poradi pravovremenog djelovanja u slučaju ugroze.

 

GRADONAČELNIK

   dr.sc. Marko Jelić

 

U prilogu vijesti nalazi se Upozorenje građanima grada Knina.

Upozorenje građanima Grada Knina