Dani otvorenih vrata EU projekata

“Dani otvorenih vrata EU projekata” osmodnevno je događanje koje se drugu godinu zaredom održava diljem cijele Republike Hrvatske. Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u raznim područjima. Održat će se od 6. do 13. svibnja 2018. godine.

Grad Knin i ove godine sudjeluje u obilježavanju „Dana otvorenih vrata EU projekata“, a planirana događanja tim povodom su:

Utorak, 08. svibnja 2018. u 10.00 sati

Predstavljanje EU projekata organizacija civilnog društva i ustanova sa područja grada Knina u gradskoj vijećnici.

Predstavljanje je otvoreno za medije i sve zainteresirane građane te se ovim putem pozivaju svi zainteresirani da nam se pridruže u gradskoj vijećnici u utorak, 8. svibnja u 10.00 sati.

Četvrtak, 10. svibnja 2018.

Predstavljanje Intervencijskog plana grada Knina i planiranih projekata i aktivnosti kroz vođene ture po ključnim lokacijama na kojima će se aktivnosti provoditi (rijeka Krka, tvrđava, Preparandija i stara gradska jezgra).

Predstavljanje je otvoreno za sve zainteresirane građane i predstavnike medija s ciljem upoznavanja šire javnosti s planiranim aktivnostima, aktivnostima provedenim do sada i očekivanim rezultatima.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje u obilasku jedne, više njih ili svih lokacija na broj telefona 022/664-410 ili 091/602 7972.

Raspored vođenih tura:

09.00 h           Preparandija (IP prioritet – Razvoj poduzetničke infrastrukture u poslovnoj zoni Preparandija)

11.00 h           Krka (IP prioritet – Očuvanje okoliša rijeke Krke kroz razvoj selektivnih oblika turizma)

13.00 h           Tvrđava (IP prioritet – Turistička valorizacija kninske tvrđave kao kulturno-povijesne cjeline)

15.00 h           Stara gradska jezgra (IP prioritet – Revitalizacija infrastrukture i društvenih aktivnosti u staroj gradskoj jezgri)