Održan sastanak Vijeća udruga grada Knina

Udruga „ZvoniMir“ je organizirala Sastanak Vijeća udruga koji se održao 10.2.2016.godine u Gradskoj vijećnici Grada Knina sa početkom u 11sati. Kao Županijska suradna organizacija, a okviru Programa “Step”, udruga radi i na razvoju civilnog društva.

Prezentaciju su održale djelatnice udruge “ZvoniMir”, prejednica Zvjezdana Bajić koja je održala prezentaciju o Programskom djelu poslovanja udruga i djelatnica računovodstva, Kristina Perić koja je izlagala o financijskom djelu poslovanja. Bilo je dosta riječi i korisnih informacija o novim propisima i zakonima za Udruge i financijskom i narativnom izvještavnju. Predstavljen je i novi kalendar natječaja i radionica za Udruge koje žele čuti više o natječajima i postupku prijavljivanja i same provedbe projekata koje održava udruga “Mi” iz Splita. Izuzetno nam je drago da nam se pridružio i Lag „Krka“,a Voditeljica ureda g-đa Ivona Malenica je održala prezentaciju o Lagu.

Prezentirane su sledeće teme:
Programski dio:
1. Narativno izvještavanje
2. Indikativni kalendar natječaja
3. Radionice za natječaje – udurga “MI”
4. Prezentacija Lag „Krka”
5. Različiti dokumenti (Najnoviji propisi i zakonska rješenja za OCD)

Financijski dio:
6. Financijsko planiranje
7. Financijsko izvještavanje

Na sastanku je bilo nazočno desetak udruga,a ispred Grada Knina bili su nazočni i zamjenik gradonačelnika g-din Slaven Ivić i g-đa pročelnica Sanja Lozančić.