Poziv na 9- poduzetnički “Meet up” – umrežavanje i druženje poduzetnika Šibensko-kninske županije 19.06.2019. u 10.00h

Poziv na 9- poduzetnički “Meet up” – umrežavanje i druženje poduzetnika Šibensko-kninske županije 19.06.2019. u 10.00h

Poštovani poduzetnici

Pozivamo vas na 9. poduzetnički meet up Razvojne agencije Šibensko-kninske županije koji će se održati 19.06. (srijeda) u 10.00 sati u prostorijama udruge Sv.Bartolomej u Kninu.

U sklopu meet up-a djelatnici Razvojne agencije će predstaviti mjere HBOR-a, Hamag bicro-a te HZZ-a za poticanje poduzetništva mladih, žena i početnika.

Ovaj meet up je namijenjen prije svega mladim poduzetnicima, poduzetnicima početnicima te svima onima koji se  u skorije vrijeme namjeravaju okušati u poduzetništvu. Cilj meet up-a je međusobno upoznavanje i umrežavanje poduzetnika grada Knina i okolice, a također i upoznavanje mogućnosti financiranja koje im pružaju gore spomenute institucije.

Podsjetimo, Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u okviru projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za male i srednje poduzetnike u ŠKŽ“ provodi, između ostalih aktivnosti, i organizaciju sastanaka umrežavanja poduzetnika tzv. meet up-ova, odnosno neformalnih sastanaka poduzetnika između sebe te s predstavnicima relevantnih organizacija iz javnog i drugih sektora.

Pozivamo stoga sve zainteresirane da redovito prate obavijesti stranice i društvenih medija Razvojne agencije te da prijavom na mail ante.maric@rra-sibenik.hr ili na broj tel. 091 316 5892, osiguraju svoje mjesto na događanju!