PROMOTIVNIM VLAKOM U KNIN STIGLO 70-AK TURISTIČKIH DJELATNIKA

Promotivnim vlakom iz Splita u Knin danas je stiglo 70-ak turističkih djelatnika iz Splitsko-dalmatinske županije koji će u naredna dva dana obilaziti kninske prirodne i kulturne ljepote.

Promotivno putovanje ICN-vlakom na relaciji Split-Knin-Split organizirao je HŽ Putnički prijevoz u suradnji s Gradom Kninom i Turističkom zajednicom grada Knina s ciljem prezentacije putovanja vlakom i mogućnosti suradnje s HŽ Putničkim prijevozom te predstavljanja kulturnih i prirodnih znamenitosti Knina i okolice.

U vlaku su bili predstavnici turističkih agencija, turističkih zajednica i turoperatora iz Splitsko-dalmatinske županije, a cilj putovanja je povezati turističke agencije i pružatelje usluga u cilju organiziranja novih turističkih aranžmana.

Direktorica kninske Turističke zajednice Matea Lozančić zadovoljna je ovim projektom.

– S kim god sam ragovarala bio je oduševljen projektom, a posebno moram spomenuti direktoricu Turističke zajednice grada Splita. Oni sad imaju priliku predstaviti nas, ali i obogatiti svoju ponudu jer turistu danas nije dovoljno samo sunce i more – kazala nam je Matea Lozančić.