Rezultati sportskih turnira održanih tijekom vikenda

„Sinovi Oluje“ pobjednici su malonogometnog turnira „Oluja kup 2018“. Pred brojnim kninskim navijačima u finalnoj utakmici bili su bolji od ekipe Hotel Mihovil i Cafffe Crystal. Treće mjesto osvojilo je Sportsko društvo Golubić.

Najboljim igračem turnira proglašen je Antony Mujan . Najbolji vratar je Robert Mišković, dok najbolji strijelac Petar Knežević- svi iz ekipe „Sinovi Oluje“.

Uspješno je završen i 12. Turnir u sjedećoj odbojci „Oluja 2018.“ Velik uspjeh domaćina – rezultatom 2:0 odbojkaši Knina u finalu su pobijedili prvaka Hrvatske – „Marsoniju“ iz Slavonskog Broda . Treće mjesto osvojila je ekipa Osijeka,dok četvrto Vukovara.

Pobjednik 3. Boćarskog turnira održanog u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja je BK Zrinjevac iz Zagreba, srebro je pripalo boćarima Bitelića iz Hrvaca, a bronca Reprezentaciji Hrvatske.

Podsjetimo, pobjednik Turnira stolnoteniskih gradova je ekipa Kaštela. Drugo mjesto osvojila je ekipa Šibenika, dok treće momčad Vodica. Domaćini su zauzeli četvrto, a ekipa Sinja peto mjesto.

Tekst/foto: Radio Knin / Facebook